четвер, 19 жовтня 2023 р.

Розмовний клуб української мови.

Цікаве, пізнавальне і корисне заняття розмовного клубу української мови "Відрадна мова", який створений у рамках програми Всеукраїнського руху "Єдині" під керівництвом фахівця-викладача Світлани Володимирівни Булави, відбулося сьогодні в бібліотеці 13. 

🧑‍💻Читали захоплюючі факти про відомих людей України, про їх долі, часто нелегкі, для ознайомлення, загального розвитку і відновлення в пам'яті. Про надбання, справжній скарб нашої історії та сьогодення. І по черзі розповідали українською мовою про прочитане, про кожну велику людину та її вклад у життя та процвітання України. 

💙💛Серед відомих українців: Оксана Якубова - військова, Алла Горська - правозахисниця, художниця, Софія Окуневська - лікарка, Соломія Павличко - науковиця, перекладачка, Євгенія Закревська - адвокатка, Ганна Дудіч - вчителька, Настя Овчар - рятівниця, Анна Ярославна - королева, Квітка Цісик - співачка, Юлія Паєвська - парамедиця, Олена Юрковська - біатлоністка, Валерія Парада - миротвориця.

☝️Ми неодмінно повинні знати свої героїчні постаті. Такі історії дуже необхідні, повчальні, розширюють наш кругозір, подають приклад, спонукають до хороших дій, особливо важливих у наш нелегкий час. Об'єднують, згуртовують.

❤️💙💛Завітайте і ви на чудові заняття нашого клубу. Не пожалкуєте. Українську мову повинен знати кожен, поважаючий себе і свою державу, українець та бездоганно нею розмовляти.         








Немає коментарів:

Дописати коментар