четвер, 27 липня 2023 р.

Підсумки дитячого конкурсу малюнків "Літо - літечко".


Малювання – це веселе заняття, котре розвиває дитину й допомагає їй долати стрес. Діти починають малювати змалечку. Їм до вподоби яскраві кольори, і тому вони малюють фломастерами раніше, ніж олівцем. Дошкільнята приділяють малюванню достатньо багато часу: розфарбовують картинки, малюють пальцями або фломастерами прості лінії й геометричні фігури.

Напередодні бібліотека №13 оголосила про конкурс дитячих малюнків "Літо - літечко". 

Дітлахи з великим бажанням взяли участь у створенні малюнків про свої літні канікули. Намалювавши свої враження від літніх сонячних днів, а саме: мрію про великий соковитий Херсонський кавун, про домашню худобу в селі у бабусі, про вигадану подорож на морі, про запашні літні квіти та про смачні охолоджувальні напої, малеча разом із батьками з великим задоволенням приносили свої художні роботи до бібліотеки. 

Малювання – це не тільки веселе, а й надзвичайно корисне заняття для дитини. Воно розвиває в неї здатність аналізувати й у різний спосіб вирішувати проблеми, тримаючи в руках олівець чи фломастер, дитина розвиває навички дрібної моторики, сортуючи й підраховуючи кількість олівців та фломастерів, дитина вивчає основи арифметики, підвищує здатність дитини зосереджуватися і фокусувати увагу, малювання (як і вид творчості) підвищує в дитини впевненість у собі. Також це ефективний засіб, аби позбутися стресу.

Усі малюнки зайняли почесне місце на нашій виставці. Призові місця розділили між собою учениці 6 класу школи №174 - Поліна Олешко та Анастасія Власенко. Щиро дякуємо всім дітлахам району, що відгукнулися та приєдналися до конкурсу малюнків.       

 



 


Більше інформації за посиланням:


Немає коментарів:

Дописати коментар