вівторок, 11 липня 2023 р.

Всесвітній день шоколаду. Вікторина.

Всесвітній день шоколаду відзначається щорічно 11 липня. Це свято виникло у Франції в 1995 році. Його відзначають у багатьох країнах світу, в тому числі в Швейцарії, Німеччині, Італії та Україні.

Шоколад - не тільки смачний, а й корисний продукт. У ньому багато магнію, калію, кальцію та вітамінів групи В, він зміцнює нервову систему, піднімає настрій та заспокоює. А, крім того, шоколад - це завжди смачно, красиво, різноманітно, святково і весело. Отже, це свято позитиву, веселощів і солодкого життя.

Шоколад - це дивно смачні ласощі, якi заряджають «гормонами щастя». У цього продукту більш широкий спектр застосування - він може замінити косметику, стати засобом для профілактики і навіть для лікування хвороб. Шоколад дуже корисний у всіх сенсах слова. Застосувати його можна для підтримки тонусу організму, для схуднення, для профілактики захворювань і для догляду за собою, не кажучи вже про те, що він просто дуже смачний.

З метою ознайомлення з історією виникнення шоколаду, його впливом на організм людини, закріплення знаннь про користь шоколадних виробів, виховування культури харчування пропонуємо пройти пізнавальну вікторину та дізнатися багато цікавого про цей смаколик до Всесвітнього дня шоколаду.    



Немає коментарів:

Дописати коментар