четвер, 13 липня 2023 р.

Заняття клубу "Лада" бібліотеки №13.

Після генерального прибирання залишається багато речей, які відносяться до категорії «носити не буду, а викинути шкода». Не поспішайте позбавлятися від таких, тому що їм можна дати другий шанс. Адже вони можуть стати матеріалом для різних корисних виробів.

Наприклад, капронові колготки, футболки із бавовни чудово підійдуть для хендмейд килимка, який легко прати і швидко сушити. Він чудово впишеться в стиль кантрі, тому буде служити вірою і правдою в ванній кімнаті, на дачній веранді. А також можна його використовувати в якості сидіння на стілець.   

Наші дівчатка з жіночого клубу "Лада" бібліотеки №13 справжні майстрині. Сьогодні ми вчилися створювати такі чудові килимки. Щоб зробити килимок зі старих капронових колготок, потрібно не тільки звернути увагу на матеріал, важлива і техніка виконання роботи. Його можна: зв’язати, зшити, сплести. Килимок, зроблений своїми руками, може мати різні розміри і форму. Він може бути круглим, овальним, прямокутним або мати абстрактні обриси.

А якщо ви пришиєте на килимок кілька деталей з гудзиків, намистин, дрібних м’яких іграшок, то такий килимок стане улюбленим місцем для гри. Тим більше, що такої розвиваючої іграшки не буде більше ні в кого. Експериментуйте! І, можливо, килимок, зроблений своїми руками, стане неповторним шедевром, що прикрасить ваше житло.    

                     







Немає коментарів:

Дописати коментар