четвер, 16 червня 2022 р.

Хочу вирости й стати, татусю, як ти!

Найближчими і найріднішими для нас людьми в усьому світі є наші батьки. Тато і мама - найперші слова, які в більшості ми вимовляємо, коли вчимося розмовляти рідною мовою. Мама і тато - два сонця гарячих, два вірні, надійні крила. Ми намагаємося їх порівнювати, дивимося на них, вивчаємо їх. Вони для нас одночасно і найбільша загадка, і найбільше відкриття. Добре, коли вони є у нас і сумно, коли залишають.

День батька в Україні традиційно святкують у третю неділю червня, як у більшості країн світу. У 2022 році це свято випадає на 19 червня. День батька цього дня святкують у близько 40 країнах світу, таких як: США, Канада, Південна Африканська Республіка (ПАР), Японія, Франція, Швейцарія, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії. 

Свято тата - це той день, коли ми маємо нагоду звернутися з добрими словами до всіх батьків, висловити їм свою вдячність, свою любов і повагу. Та головне, що сьогодні ми можемо говорити про своїх батьків, своїх любих татусів і не приховувати своєї любові, свого захоплення їхньою силою і мужністю, їхніми добрими серцями.

День батька – це свято поваги та вдячності чоловікам, які піклуються про своїх дітей. В цей день татусі з усього світу отримують привітання, квіти, подарунки.

До Дня батька пропонуємо вашій увазі цікавий майстер-клас для дітлахів "Хочу вирости й стати, татусю, як ти!".



Немає коментарів:

Дописати коментар