четвер, 3 грудня 2020 р.

Творець краси і добрих справ

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов'язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Інваліди – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти. І хто допомагає. Переймаючись буденними проблемами ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я, не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди і вони потребують допомоги і уваги. 

Проведення Міжнародного дня людей з інвалідністю спрямовано на привернення уваги до проблем цієї категорії суспільства, захист їх гідності, прав та благополуччя.

До Міжнародного дня людей з інвалідністю бібліотека №13 провела благочинну акцію "Творець краси і добрих справ". Працівники бібліотеки дарували янгола на щастя та вітаміни на здоров'я.                                    


Немає коментарів:

Дописати коментар