вівторок, 1 вересня 2020 р.

Бібліотечно-письменницька акція "Письменник кличе на урок" (миті зустрічей)

#бібліотеки_соломянки 
#бібліотека_13 
#бібліопідвальчик_на_відрадному 
#бібліотека_onlinе 
#ПРОЧИТАННЯ
#письменник_кличе_на_урок

Бібліотечно-письменницька акція бібліотек Солом'янки "Письменник кличе на урок".

"Це так чудово, коли можна побачити "живого" письменника в бібліотеці", - не одноразово ми чули ці захоплюючі враження від школярів на зустрічах з такими освіченими і всезнаючими авторами книжок. А коли письменник зацікавить і підбере необхідні слова, щоб спонукати до навчання, заохотити читати додаткову літературу, можливо поведе протореною стежечкою до написання спочатку твору, а потім і книги, то нашому (і бібліотекарів, і вчителів, і письменників) щастю не буде меж. Адже наше завдання - достукатись до кожного, знайти підхід, зацікавити не просто ходити до школи, а й викликати бажання вчитися і з'ясувати чітке усвідомлення для чого потрібні знання, де їх застосувати в житті.

Ми мали велику честь зустрітися і познайомитись зі справжнісінькими корифеями пера: І. Ковальчук, Т. Винник, Л. Пронь, С. Касьяненко, Є. Пірог, Морозенко, В. Захабурою, В.Ангеловою, В. Іващенком, В. Купрієнко. І це не весь перелік геніїв письменства.

Як же поталанило нинішньому поколінню учнів шкіл за таку можливість знайомства з ними. Згадаймо разом неймовірні миті зустрічей.



Немає коментарів:

Дописати коментар