вівторок, 13 лютого 2018 р.

Вітаємо тебе, майбутній читачу


   Міжнародний день дарування книг – одне з наймолодших свят у календарі, яке об’єднує всіх, хто дарує книги, прищеплюючи, таким чином, любов до читання. 
  Дарування книг – це добровільна ініціатива, яка спрямована на підвищення інтересу і доступу до книги. Мета цього свята – надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу – бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що у цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.



З нагоди Міжнародного дня дарування книг та з метою залучення нових користувачів
працівники бібліотеки №13 провели благочинну акцію "Вітаємо тебе, майбутній читачу" в парку "Відрадний" для мешканців нашого району, гостей та перехожих.












    Книга – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов, вона дасть нам відповіді на всі запитання і гарну пораду, навчить жити, любити і працювати заради щастя народу, заради самих себе і своїх рідних. Сьогодні без книги ми не можемо уявити своє життя, бо вона — постійний супутник, найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях і для малечі, і для школяра, і для зрілої, досвідченої людини. Недарма в народі кажуть: «Хто багато читає, той багато знає». Частіше заглядайте до скарбниці духовності — книг, з яких б'є невичерпне джерело мудрості.




Шануймо, бережімо, читаймо книги, бо у них мудрість, розум, знання, які створювалися впродовж тисячоліть. Книга – найбільший винахід людства.



Немає коментарів:

Дописати коментар