пʼятниця, 20 вересня 2024 р.

«Чарівність техніки - ошибана»

Теплі осінні дні, гостинні зали храму книги у четвер, 19 вересня, знову зібрали учасниць жіночого клубу рукоділля "Відрада" (від "район Відрадний" та від "місце і заняття, які приносять відраду, задоволення і радість") бібліотеки для дорослих №13 на зібрання для продовження створення чудових виробів в техніці ошибана. Нагадуємо: ошибана (яп. 押し花, англ. oshibana, пресована флористика) - різновид флористики, виготовлення картин з природних матеріалів — листя, квітів, пуху та ін. Такий вид мистецва неабияк захопив майстринь та дозволив усі свої фантазії і вміння вилити неймовірною красою на полотнах. 

Наш бібліотечний клуб уже існує сім років поспіль. Він був створений у рамках реалізації розробленого колективом бібліотеки власного творчого проєкту «Творчість – запорука успіху», проєкту розширення і поглиблення знань користувачів з різноманітної творчості - рукоділля, вишивки, малювання, паперопластики тощо, розкриття пізнавальних інтересів, підтримування та вдосконалення нових талантів, нових граней, можливостей самовизначення, сприяння їх творчій самореалізації та самовдосконаленню, з метою формування естетичних смаків та художньо-творчих здібностей, творчої думки, нахилів та уподобань, виховання у них любові до прекрасного, а також задля ознайомлення з тематичною літературою, заохочення до бібліотеки, книги та читання, втілення в життя прагнення спілкування з однодумцями українською мовою та плекання стресостійкості в нинішніх нелегких умовах.


Завітати до нас ви можете за адресою: проспект відрадний,14/45, телефон для довідок: 044-497-73-04. У нас цікаво і корисно.

Немає коментарів:

Дописати коментар