пʼятниця, 6 вересня 2024 р.

«Письменник кличе на урок!»

Це дуже правильно і символічно, що на початку навчального року бібліотека разом із письменником дає поради та настанови гарно і відповідально навчатися, слухати батьків і вчителів, зростати розумними та щасливими. Адже це все важливі цеглинки для міцного фундаменту успішного майбутнього кожного школяра. 

З такими завданням і метою сьогодні, 05.09., бібліотека для дорослих №13 разом із українською письменницею Інною Ковальчук завітали до учнів 4-Б класу середньої загальноосвітньої школи №54 (і задля безпечності: школа має просторе укриття) для проведення бібліотечно-письменницького марафону "Письменник кличе на урок!" в рамках заходів до Дня знань. Інна Георгіївна також презентувала дітям свої творчі надбання. 


Четвертокласники у спілкуванні та відгадуванні загадок проявили себе здібними та кмітливими, обізнаними та щирими співрозмовниками. На останок дітлахи отримали книжечки з автографами і добрими побажаннями письменниці та разом усі присутні сфотографувались на гарну згадку про чудову зустріч. А працівники бібліотеки познайомились зі своїми новими майбутніми користувачами.


Немає коментарів:

Дописати коментар