пʼятницю, 26 січня 2024 р.

Хобі: основа життя – роздуми та втілення в світ інтересів

💫Про різноманіття творчої діяльності - рукоділля - можна розмовляти нескінченно. Це широка тема цікавих різновидів фантазії, які об’єднує невичерпна творча енергія. 

💛💙Все починається з бажання організувати вільний час, а згодом  це стає сенсом життя, як стало для наших завзятих майстринь жіночого клубу рукоділля "Лада" бібліотеки 13 .  

🧵Головне при виборі керуватись власними інтересами та бажаннями, брати до уваги, що саме викликає творчий інтерес. Тільки в цьому випадку хобі стане невіддільною частиною життя, яка принесе велике задоволення.  

🎀Наші рукодільниці мають великий досвід, але багато чому навчаються і черпають знання з різних джерел. У нас є періодичні видання з шиття та рукоділля, які пропонують різноманітні техніки виробів ручної роботи: прикраси, в’язані речі, іграшки, вишиванки та ін. 😻

✂️Відкрийте і ви для себе світ творчості. Пропонуємо вам, хто має дух майстерності, прийти до нас на заняття. Тут вам покажуть власні вироби, які майстрині бережуть та плекають. Кожна їх робота викохана терпінням та любов’ю і є беззаперечним витвором мистецтва. А також розкажуть та навчать.  📍

🎗️Хобі — відмінний спосіб забути про повсякденні справи та рутину хоча б на деякий час. Подаруйте собі щастя мати захоплення та справу для душі.  

Ми завжди готові підтримати вас на цьому творчому шляху.





Немає коментарів:

Дописати коментар