понеділок, 22 січня 2024 р.

Спів, мов чарівна піґулка

🗣️🎼Звісно, таки знайдеться той, хто запевнить, що зараз точно не до співу. І він помиляється. Доведемо. 

🚀💥Війна – це випробування для нашої психіки: стрес, підвищена тривожність. 

🌬️🎶Спів найкращий серед способів зняття стресу. Адже під час співу виробляються гормони щастя, які покращують настрій та підвищують життєвий тонус на фізичному рівні.

💊Спів, мов чарівна піґулка, оздоровлює весь організм. Хто співає, той знає, що під час заняття вокалом використовується все тіло як музичний інструмент🎻. З розвитком працює дихальна система🫁, покращується робота серця💖 та в норму приходить тиск💞. Люди, які регулярно займаються вокалом, рідше підхоплюють застуду та хворіють, так як спів підвищує імунітет.

☝️Відомий і такий факт, що глибоке дихання сприяє зниженню тривоги та розслабляє,  кров насичується киснем покращує кровообіг та настрій.

Спів також об’єднує, дає почуття приналежності і розуміння, особливо у старшому віці, що співаюча людина ще затребувана і огорнута увагою. 

🎵Українці - найспівучіша нація. Наші пісенні надбання - скарб української культури та генетичний код нашої нації, який ми маємо зберігати та примножувати. 

💙💛🎤 Має неабияке значення що співати. Коли лунають у наш час (і не тільки) патріотичні пісні - це звеличує, підносить, дає наснагу, міцнить стержень української нації, загартовує і мобілізує українське суспільство на боротьбу зі споконвічним історичним ворогом.

З великою гордістю і шаною лунали пісні про нашу неньку Україну на занятті клубу пісні "Надія" бібліотеки 13. 

     

Немає коментарів:

Дописати коментар