середа, 20 грудня 2023 р.

Новий рік іде до нас.

Зима - це чудова пора року! Зима - це коли падають з неба й лягають на землю пухнасті й ніжні сніжинки. Це засніжені дахи будинків. Дерева стоять всі в снігу, а гілки вкриті сріблястим інеєм. Зима - це морози на вікнах. Це сніговики, які з величезною радістю ліплять діти.

Взимку найвеселіші та найулюбленіші усіма свята. Наприклад, Новий рік. Всі прикрашають ялинку та свою оселю, дарують один одному подарунки та їдять смаколики. 

Напередодні різдвяно-новорічних свят бібліотека №13 провела чудовий онлайнмайстер-клас "Новий рік іде до нас" з виготовлення сніжинки, для оздоблення святкового інтер'єру або ялинки.  Для рукотвору, який є корисною терапією як для малечі так і для дорослих, ми використали дерев'яні палички (зубочистки), "пластику для творчості", білі, блакитні, сріблясті нитки, блискітки на клейовій основі, а ще гарну уяву та святковий настрій. Якщо ви разом з нами створите такі прикраси, то вони можуть слугувати неповторними подарунками для рідних і близьких. А ваша новорічна ялинка засяє яскравими відтінками новеньких сніжинок.     



Немає коментарів:

Дописати коментар