вівторок, 27 червня 2023 р.

Віктор Гунішев "Мандрівка в минуле рідного Києва".

Всім відомо, без минулого немає майбутнього. Наша історія - це наша душа. А для молодого покоління - це радість пізнання і цікавість.

Як жили кияни в період 50-60-х років минулого століття? Які були умови побуту, проживання в комунальних квартирах, особливості прання та приготування їжі? Яким чином можна було поспілкуватись з друзями, не відвідавши кафе?

Про все це, згадуючи різні випадки й події, анекдоти, ділячись враженнями про історії, повідав у своїй книзі "Мандрівка в минуле рідного Києва (50-60-ті роки ХХ століття) киянин Віктор Гунішев. Який у минулому працював на різних посадах у карному розшуку нашої столиці. А вийшовши у відставку, займається громадською і практичною діяльністю, спрямованою на безпеку особисті та суспільства. 

Автор ділиться враженнями про історії, які сталися в той період з ним та навколо нього в соціумі рідного міста та сподівається, що книга буде цікава не тільки старшому поколінню, але й київській молоді.

Ми мали унікальну можливість зустрітися з Віктором Володимировичем в дні бурхливого життя Книжкового Арсеналу, придбати це видання  та отримати автограф від літератора для наших читачів з найкращими побажаннями.



Немає коментарів:

Дописати коментар