четвер, 1 червня 2023 р.

Заняття клубу "Лада" бібліотеки №13.

Чудовий сонячний літній день. І наші дівчата з жіночого клубу "Лада" знову зібралися на занятті зі своїми виконаними вдома поробками. А хто й з незавершеними, щоб закінчити роботу в бібліотеці. Адже під час в'язання виникає багато запитань, відповіді на які є у керівника клубу Наталії Морозової та досвідчених коліжанок. У нас сьогодні міні-виставка. Це і в'язані гачком серветки, прикраси, різноманітні вироби та аксесуари. Здивували нас своєю оригінальністю і справжністю смаколики, вив'язані гачком. Морозиво та тістечка. У всіх виникло бажання ними посмакувати.

Мистецтво рукоділля приносить неабияку користь, а також допомагає освоїти нові лінії багатогранної творчості. Сьогодні уроками hand-made хочуть займатися не тільки діти, а й дорослі. Це захоплюючий творчий процес, завдяки якому людина всебічно розвивається та виявляє свою фантазію.

Рукоділля нині затребуване, як у повсякденному побуті, так і в багатьох сферах людського життя, включаючи красу, дизайн та мистецтво. Цей вид хобі здатний доставити масу задоволення, адже завдяки йому з'являються унікальні речі, які людина виготовляє своїми руками.

Ручна робота сприяє створенню не просто цікавих і красивих, а й заряджених особливою енергетикою предметів. Роблячи вироби власноруч, людина вкладає в них свою душу і любов. А іще наші панянки, як вони кажуть, під час такого ремесла заспокоюються та відволікаються від викликів сьогодення. 


 





Немає коментарів:

Дописати коментар