субота, 1 квітня 2023 р.

Для вас, малюки, нові книжечки.

2 квітня діти і дорослі святкують Міжнародний день дитячої книги. З моменту появи на світ маля починає вчитися ходити, говорити, пізнавати навколишній світ. 

Книга! Вона поруч від самого народження. Перші казки, оповідання та вірші читають нам мама і тато, братик і сестричка. Книга розповідає про казкових героїв, про шкільне життя, про далекі екзотичні країни. З книгою кожен із нас може мандрувати в минуле і в майбутнє. Про все на світі розповідає книга.

Книга має неабиякий вплив на формування духовного світу людини. Дитяча книга – перша сходинка до пізнання безмежного, чарівного, дивовижного світу – життя. 

Це свято привертає увагу всіх дітей та їхніх батьків, бібліотекарів та вчителів до надзвичайної важливості книжки в житті юних читачів. Адже саме вона відкриває малятам двері у великий та незнайомий світ, знайомить з невідомими раніше істотами, розкриває таємниці життя, сприяє становленню особистості.

Пропонуємо вашій увазі виставку-презентацію книжкових новинок для дітей "Для вас, малюки, нові книжечки" до Міжнародного дня дитячої книги.

Гауф В. Маленький Мук та інші казки. - К.: Махаон-Україна, 2010. - 96 с.

Живка З. Мрія: Небесні авіалінії. - Львів: Свічадо, 2023. - 32 с.

Живка З. Пес Патрон. Маленька історія про велику мрію. - Львів: Свічадо, 2023. - 60 с.       

Живка З. Півник - переможець. - Львів: Свічадо, 2022. - 32 с.

Нестайко В. Олексій, Веселесик і Жарт-Птиця. - К.: Майстер-клас, 2012. - 64 с.

Нестайко В. Чорлі. - К.: Майстер-клас, 2012. - 64 с.

Уальд О. Чарівні казки. - Харків: Ранок, 2013. - 64 с.

Циферов Г. Пряничне місто. - К.: Майстер-клас, 2011. - 144 с.


Немає коментарів:

Дописати коментар