четвер, 14 липня 2022 р.

Читання просто неба.

Важливу роль у розвитку людини будь-якого віку грає читання книг, адже завдяки книгам ми пізнаємо світ, як реальний, так і придуманий, чогось вчимося, вдосконалюємось.

Читання - цікаве та корисне заняття для кожної людини. Адже книга - чудовий спосіб збагатитися новою інформацією, провести час спокійно та змістовно, розслабитися після важкого робочого тижня. Насправді читання – це прекрасний спосіб підтримувати і покращувати свій психологічний стан і здоров’я. Воно стимулює розумову діяльність людини, покращує пам'ять і підвищує творчий потенціал. Книжка може надихнути на створення нових проектів, ідей, на подорожі або отримання будь-якого іншого цінного досвіду.

Читання допомагає розширити словниковий запас і підвищити інтелектуальний рівень. Відчуваючи себе більш обізнаною у різних питаннях, людина стає більш впевненою у своїх силах і підготовленою до будь-яких життєвих викликів.

Читання – це своєрідна форма релаксації. Книга здатна одночасно і активізувати мислення, і розслабити, відволікти від проблем. Читання книг на свіжому повітрі бореться зі стресом і поганим настроєм. Читання – це прекрасний спосіб психологічного омолодження.

Пропонуємо вашій увазі «Зелені» читання від бібліотеки №13. 

То ж читайте на свіжому повітрі, адже це цікаво, корисно та круто!



Немає коментарів:

Дописати коментар