суботу, 5 лютого 2022 р.

Книжкові новинки для дітей.

 Шановні друзі!

Пропонуємо вашій увазі нові книжечки для дітей та підлітків з фонду бібліотеки №13. Серед новинок: Тетяна Винник "Добрик і його пригоди", Леся Воронина "Різдвяна казка від слона Ґудзика", Валентина Захабура "Ой, Лише, або як потрапити у халепу", В’ячеслав Купрієнко "Мишасько і розгардіяш", Євгенія Пірог "Хлопчик Вітерець та золота планета", "Подорож у телевізійне Задзеркалля". Цікаві яскраві книжечки чекають на свого юного читача. 

Винник Т. Добрик і його пригоди. - К.: Академія, 2019. - 80 с.

Він дуже спостережливий і кмітливий Пес. Живе на вулиці і мріє мати ім’я, як усі домашні пси. Не боїться пригод і вміє терпіти. Він — просто Пес, який любить людей і допомагає їм. Тому й назвали його Добриком.

Воронина Л. Різдвяна казка від слона Ґудзика. - К.: Знання, 2020. - 35 с.

Чи знаєте ви, що в Різдвяну ніч відбуваються дива? Особливо, якщо ви опинитесь у зимовому лісі зі справжнім чарівником — крихітним слоником на ім’я Ґудзик. Саме така фантастична пригода сталася з дівчинкою Ясею, якій довелося змагатися з підступними чаклунами-заманюками, рятувати з небезпечної пастки оленя Мартина і разом з усіма лісовими мешканцями веселитися на казковому Різдвяному карнавалі, що його влаштував слон Ґудзик!

Захабура В. Ой, Лише, або Як потрапити в халепу. - Винниця: Теза, 2019. - 129 с. 

Пам’ятаєте Лишка та Ойку? Пам’ятаєте про їхні минулорічні пригоди? Так ось, Ойка в таку пригоду потрапила, там таке-е було, що ой-йо-йой. У цій повістинці ви також познайомитесь із новими героями (до речі, саме через них трапилася халепа), взнаєте, через що посварилися Ойка та Лишко і ким насправді є Калапух. До речі, цього разу все розповідає Ойка. 

Купрієнко В. Мишасько і розгардіяш. - К. : Гамазин, 2019. - 108 с. 

Захопливі історії про маленького мрійника на ім'я Мишасько. Який найбільше у світі полюбляє мріяти, що довше мишеня мріє, тим більше воно електризується. А, як набридне мишеняті лежати, мріянку свою мріяти, він вирушає у пошуках пригод.

Пірог Є. Хлопчик Вітерець та золота планета. - Стебеляк О.М., 2010. 

Намалюй свою планету на цих сторінках. Зазирни знову до Веселкових планет та допоможи хлопчику Вітерцю додати їм яскравих фарб. Нехай твоє життя, друже, завжди буде барвистим.

Подорож у телевізійне Задзеркалля. - К.: Студія 1+1, 2018. - 40 с.

Вдень і вночі, у вихідні та свята, щохвилини нас інформує, розважає, смішить та вчить нового – телебачення, до якого ми вже давно залучені не тільки через телевізор, а й через Інтернет. Мільйони людей дивляться ток-шоу, фільми та новини, але мало хто знає, як створюється те, що ми бачимо на екрані. • Що залишається за кадром? • Як взаємодіє команда? • Люди яких професій там працюють? На ці запитання відповіді можна отримати тут. Ну що, готовий разом із героями книжки потрапити у світ телевізійного Задзеркалля? Тоді ходімо!


Немає коментарів:

Дописати коментар