четвер, 17 лютого 2022 р.

Небесній Сотні шана і молитви.

20 лютого вся Україна вшановує День пам’яті Небесної Сотні. Цей трагічний день ввійшов в історію нашого народу, як символ нескореності та самопожертви кращих синів України. Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Полягли за честь, за волю, за право бути Українцями і за свою Батьківщину. Героїчна Сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.

До Дня Героїв Небесної Сотні бібліотека №13 провела онлайнмайстер-клас "Небесній Сотні шана і молитви" з виготовлення янголів у спосіб витинання. З подальшим розміщенням їх на нашій бузковій Алеї Небесної Сотні, що ми посадили біля бібліотеки на честь та в знак вшанування пам'яті загиблих учасників акції протесту - Революції Гідності - за правду, свободу, незалежність своєї держави і  які ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ - нескореним. 

Це настільки хвилююче і приємно: наша акція зацікавила всіх перехожих, сусідів, користувачів. І завершилась гарною прикметою - пішов дощик. Слава нашим Героям! Ми про них пам'ятаємо.         



Немає коментарів:

Дописати коментар