пʼятницю, 2 липня 2021 р.

Правила вуличного руху.

З настанням літа, діти багато часу проводять на вулиці: більше грають, зустрічаються із друзями, катаються на велосипеді, і починають забувати про правила безпечного поводження на дорозі. Через це, літо - один із найважчих періодів у транспортному житті міста, і щоб запобігти дитячому дорожньому травматизму, необхідно щоденно нагадувати дітям правила дорожнього руху. 

Безпека на дорозі – дуже важлива тема, яку необхідно знати кожному. Дорога і транспорт приховують в собі безліч небезпек для дитини, тому дорослі повинні розповідати малюкам про правильну поведінку на проїжджій частині та в транспорті, познайомити дошкільнят з основними дорожніми знаками.

Про це ми говорили на нашому онлайн майстер-класі "Правила вуличного руху". В яких місцях необхідно переходити дорогу? Як це потрібно робити? Які бувають кольори світлофора? Що вони означають? Які бувають види дорожніх знаків? І які правила дорожнього руху ми повинні знати? 

Після обговорення такої важливої теми ми перейшли до виготовлення дорожнього транспортного засобу - шкільного автобуса з підручного матеріалу - використаної картонної коробки з-під молока. Кого зацікавили, переглядайте наш онлайн і робіть власноруч свій транспортний засіб. 

Немає коментарів:

Дописати коментар