суботу, 17 квітня 2021 р.

Ерік Шмідт і Джонатан Розенберг «Як працює Google».

А ви читали книгу «Як працює Google» Еріка Шмідта і Джонатана Розенберга? Якщо ні, то вона є у нашому фонді. 

Коли автори цього видання лише починали працювати у Google, вони були певні, що знають усе про успішний бізнес. Утім швидко переконалися, що помиляються: в епоху інтернету варто дотримуватися зовсім інших правил його ведення. Йдеться в першу чергу про сучасні погляди на корпоративну культуру, кращі стратегії пошуку і найму талановитих співробітників, про принципи спілкування і прийняття рішень, упровадження інновацій і досягнення революційних зрушень.

Неабияке значення для бізнесу має відкритість корпоративних комунікацій і системи прийняття рішень. Книга розкриває секрети трансформування сучасного бізнесу, коли доступною стає будь-яка інформація, мобільні пристрої дають змогу спілкуватися незалежно від часу і місця перебування, а хмарні обчислення забезпечують доступ до необмежених ресурсів.

Автори діляться прийомами залучення до компанії найнепередбачуваніших і разом з тим найбільш геніальних та ефективних службовців, так званих кмітливих креативників, а також доводять, що іноді досягти найамбітнішої цілі вкрай просто, оскільки вона приваблює найкращих спеціалістів і найбільше стимулює.

За даними «New York Times», «Wall Street Journal», «USA Today» та Асоціації книговидавців США, видання стало бестселером одразу, щойно побачило світ. Переклав українською Юрій Гордієнко.



Немає коментарів:

Дописати коментар