пʼятницю, 8 травня 2020 р.

Володимир Єшкілєв "Фаренго. Тінь попередника"

Пропонуємо вашій увазі цікаву новинку
 Володимира Єшкілєва "Фаренго. Тінь попередника"
в бібліотеці №13.


    Трилогія «Фаренго» Володимира Єшкілєва – перша українська фантастична епопея в жанрі space opera. Її дія розгортається в майбутньому, коли людство, залишивши планету-колиску, досягає чергової кризової межі. Розслідування несанкціонованого проникнення в системи корабля-розвідника несподівано для всіх виявляє загрозу набагато вищого порядку. Слідча група зустрічає спротив не лише невідомого ворога, але й політиків, які грають у власні ігри. Чим далі просувається розслідування, тим ширші обрії заколоту відкриваються для детективів і вчених.


    Роман "Тінь попередника" В. Єшкілєва - перший з трилогії "Фаренго", що виходить в серії інтелектуальних романів "Червоне та чорне", є прикладом абсолютної позажанрової інтеграції почуттів, відчуттів і вчинків. Бо що є реальністю, а що фантастикою - на це навряд чи хтось зможе відповісти.


    Володимир Єшкілєв - український прозаїк, поет, кінодраматург, сценарист, естет, енциклопедист і гурман літератури. Колекціонер вражень і шукач пригод. Його твори нагадують елегійні райські кущі, до яких несподівано завітала неприхована правда життя, і ми знову поринаємо в одвічне протистояння добра і зла, любові і ненависті, світла і темряви. В. Єшкілєв — майстер, який одним мазком може змінити напрямок сюжету. Пише в різних жанрах, але віддає перевагу інтелектуалізму в літературі.
    Автор низки оповідань, новел, есе. Окремими виданнями вийшли романи «Адепт» (разом з Олегом Гуцуляком), «Втеча майстра Пінзеля», «Богиня і консультант» та інші. Роман «Тінь попередника» — перша частина трилогії «Фаренго».

Немає коментарів:

Дописати коментар