понеділок, 4 травня 2020 р.

Щасливе здорове дитинство

#бібліотеки_Соломянки #бібліотека_13 #бібліопідвальчик_на_відрадному #бібліотека_і_карантин #бібліотека_onlinе #ПРОЧИТАННЯ#рухливі_ігри

    Щасливе здорове дитинство. Дійсно, щасливе і безтурботне дитинство у наших діток. Живи і радій життю. Про все подбають дорослі. Веселися і грайся досхочу. Ось, як наприклад, наші маленькі друзі бібліотеки 13. Вийшли на хвильку з мамою вдихнути свіжого повітря і поганяти на самокатах.
    А ми для них та інших "чомучиків" ще й зробили цікаву підбірочку дитячих книжечок про активне здорове дозвілля та цікаві веселі рухливі ігри.


    Єгор Бенкендорф "Щасливе дитинство". У цій книжці дві сестрички - Софійка і Саша, які дуже люблять збирати різні ігри і поради, поділяться з вами своїми секретами. Тут кожен знайде для себе щось цікаве: діти - абсолютно невідомі, не комп'ютерні ігри, тата і мами згадають своє дитинство, ігри і веселі витівки у дворі. І навіть бабусі й дідусі побачать те, у що вони не грали, але про що, можливо, чули.


    Ерік Карл «З голови до ніг». Вивчення навколишнього світу не обійдеться без вивчення себе. За допомогою простих вправ автор пропонує кожному спробувати зробити те, що можуть робити тварини на його сторінках — горила, тюлень, пінгвін, жираф, бізон, мавпа, кішка та інші! Можеш покрутити головою? А стати на одне коліно? А помахати руками?.. Виконай невелику зарядку разом з героями цієї книжки. Це веселий спосіб провести час разом з батьками або друзями. Книжка «З голови до ніг» познайомить маленького читача з різноманітними тваринами, власним тілом й надасть можливість трохи розім'ятися. Ілюстратором книги «З голови до ніг» став сам Ерік Карл. Ця книжка відмінно підійде для сумісних читань, адже так приємно зробити перерву та порухатися.


    Лорена В. Паджалунга "Ранкова йога для дітей. Прокидатися цікаво". Лорена навчалася йоги у відомого вчителя Свамі Сатьянанді в Індії. І згодом вона сама започаткувала асоціацію дитячої йоги в Італії. Подібних книжок ви навряд чи знайдете. Це найкраща книга по урокам йоги для діточок. Хочу відмітити чудові ілюстрації у книзі відомої дизайнерки Анни Ланг, яка створює неймовірні ілюстрації для дитячий книжок. Також у цій книзі до кожної ілюстрації є цікавий текст і підказки до виконання вправ. Багатьом діткам дуже важко прокидатися вранці, і саме ця книга в цьому допоможе. Дітям, навіть самим маленьким, буде цікаво розглядати картинки, на яких зображена дитинка з тваринкою, і повторювати всі вправи за ними. Діти знайдуть гармонію, наберуться енергії і потім чудово зможуть провести день. Також, варто відмітити, що це дуже позитивно впливає на стан здоров'я дітей. Також багато хто з батьків теж захочуть виконувати вправи з цієї книги разом зі своїми дітлахами.


     Лорена В. Паджалунга "Вечiрня йога-гра для дiтей", чия енергiя не вичерпується до самоï ночi! Авторка книжки — засновниця Iталiйськоï асоцiацiï дитячоï йоги — пропонує комплекс вправ, якi лагiдно пiдготують до сну, допоможуть розслабитися й заспокоïтися, аби добре спалось. Шiстнадцять простих поз-асан покроково поясненi i проiлюстрованi — дiтям неодмiнно сподобається виконувати ïх разом iз казковими героями. Завдяки мудростi Давньоï Iндiï ваш малюк засинатиме легше i спокiйнiше!


    Федеріко Маріні "Атлас спорту для дітей". І спортсмени, і глядачі — це учасники всіх спортивних подій: чудових злетів, карколомних падінь і встановлення неймовірних рекордів. Станьте на короткий час глядачами спортивних ігор: від футболу й регбі до легкої атлетики і «Формули-1». На сторінках цієї книжки ви довідаєтеся про історію народження 14 видів спорту, познайомитеся з правилами гри у них і дізнаєтеся про видатних гравців усіх часів. Книжка призначена для дітей і дорослих, для спортсменів і вболівальників, для спраглих до знань і до спортивних видань.


    Дмитро Шаповалов "Екстрим". Непереборне прагнення людей до підкорення незвіданого та розширення меж наших можливостей, до пошуку гострих відчуттів та незабутніх вражень. Ця енциклопедія розповість про найпопулярніші екстремальні види спорту: їх історію, правила, змагання і, звісно, про пов’язані з ними небезпеки.
    Без сумніву, ця захоплююча, інформативна книга зацікавить не тільки любителів екстриму, але й широке коло читачів. Читайте і будьте здорові!


Немає коментарів:

Дописати коментар