вівторок, 10 березня 2020 р.

Екскурсія до приватного музею костюма і стилю

    Користуючись моментом, коли тепла весняна погода кличе на прогулянку, наші легкі на підйом членкині краєзнавчого клубу "Моя Україна" бібліотеки 13 під керівництвом Галини Михайлівни відвідали «Victoria Museum» у Києві - приватний музей костюма і стилю Вікторіанської епохи, що відкрився навесні 2017 року і займає два поверхи в історичній будівлі кінця 19-го століття, розташованій на Печерську.
    Тут кожен мав змогу знайти в музеї саме те, що йому потрібно: хтось відкрив для себе через костюм розуміння історичного моменту та його неповторності, хтось замислився про свій одяг, стиль, хтось підвищив власний рівень культури, а хтось просто провів чудово час, наповнився враженнями та емоціями.
    Простір експозиційних залів створено за всіма міжнародними музейними стандартами, із використанням сучасних технологій клімат-контролю, а професійне швейцарське освітлення дозволяє висвітлити кожен костюм, ніби коштовність.
    У приватній колекції музею - близько 100 автентичних чоловічих і жіночих костюмів і понад 500 інших експонатів, які передають атмосферу 1840-1910-х років. Постійно діюча експозиція «Victoria Museum» регулярно оновлюється, проводяться тематичні виставки. Відвідайте, не пожалкуєте.

                   
   



Немає коментарів:

Дописати коментар