середу, 3 квітня 2019 р.

І не скривдь ніколи все живе довкола.

    Поет, пісняр, громадський діяч Світлана Кас'яненко народилася на мальовничій Черкащині, у "Шевченковому краї". Славетна земля щедро обдарувала свою доньку поетичним талантом, красою, сміливою вдачею, акторськими та організаторськими здібностями. Загалом у творчому доробку майстрині майже сто різножанрових пісенних творів (лірика, гумор, шансон, романс, патріотичні, дитячі пісні), поетичні збірки «Кришталевий подих», «Лавина», «Сміхотерапія», пісенна збірка «Нотний дощ», дитячі віршовані книжечки «На канікули в село», «Гарна господиня» та музична постановка «Бджілка трудівниця». Член Асоціації українських письменників, лауреат Міжнародної літературно-мистецької премії ім. Валентина Михайлюка та літературної премії ім. Нечуя-Левицького, член п’яти громадських організацій, за своє активне творче життя нагороджена численними грамотами, подяками, медаллю Івана Богуна та орденом «Козацької слави 2-го ступеня»,  Світлана Кас'яненко - справжній Майстер слова, який дарує велику насолоду всім, хто має щастя доторкнутися до цілющих потоків її багатогранної творчості.

     Ось і з такою людиною, чарівною жінкою з прекрасним голосом, чудовою поетесою, автором і виконавицею ми, бібліотекарі, та учні 3В класу школи №174 мали нагоду сьогодні познайомитись. Ця тендітна пані - волонтер, відвідує АТО з власними піснями, підтримує бійців на фронті, везе смаколики, добро, тепло та відчайдушність. Вона є живим ланцюгом між дітьми, дорослими і нашими воїнами. Між мирним життям і військовим. А тут, між нами, на заходах доводить дітям, що їхні власні поробки дуже важливі для наших захисників, підтримують їх у важкі хвилини, мають життєдайну силу, оберігають від лиха. І наша мета - виховати підростаюче покоління в дусі патріотизму. 
   А розпочинає свій виховний момент пані Світлана з розмови про бережливе ставлення до рослин та тварин, навколишнього середовища, надаючи всьому живої сутності. Так крок за кроком плекатимуться покоління за поколіннями свідомих громадян нашого великого мирного майбутнього.

"Бережи природу і люби погоду,
не образь тваринку, не зламай рослинку,
і не скривдь ніколи все живе довкола."






















Немає коментарів:

Дописати коментар