четвер, 21 березня 2019 р.

Свято чистої криниці


   22 березня у всьому світі відзначають Міжнародний день води. Резолюцію про святкування прийнято на 47 сесії Генеральної асамблеї Організації Об’єднаних Націй у листопаді 1992 року. У 2000 році ООН прийняла Декларацію тисячоліття ООН та розробила спеціальну Програму дій на ХХІ століття, яка дала б змогу забезпечити кожного жителя нашої планети чистою питною водою.


   22 березня є унікальною можливістю нагадати людству про надзвичайну важливість водних ресурсів для оточуючого середовища і розвитку суспільства. Цією можливістю скористались і ми під час проведення святкового водограю "Свято чистої криниці". Розповіли нашим маленьким користувачам, що вода – найпоширеніша і найбільш незвичайна речовина на нашій планеті. Що вона має унікальні хімічні й фізичні властивості, які відіграють надзвичайну роль у підтримці життя на Землі. Що може існувати у трьох агрегатних станах – твердому, рідкому та газоподібному. Що воду потрібно цінувати й берегти та економити. 
    Для закріплення знань ми переглянули відеопрезентацію про значення води в нашому житті.  
 Та велике задоволення дітлахи отримали від мультфільму студії "Київнаукфільм" "Капітошка" про веселу краплинку літнього дощу, яка несе в собі різнобарв'я веселки, енергію сонця і живильну силу води. 











Немає коментарів:

Дописати коментар