середу, 6 березня 2019 р.

Свято мільйона квітів


Хай пролісок перший дарує вам ніжність,
А сонце весняне дарує тепло
У березні вітер несе хай надію
І щастя, і радість, і тільки добро!

   "Свято мільйона квітів" з великим успіхом відбулося сьогодні в сімейному колі бібліотеки 13. Мов подих промайнув трьохгодинний концерт для наших прекрасних дам відрадненського району, серед яких були наші незмінні користувачі, колеги-сусіди з бібліотеки ім. О. Гончара, дівчатка - майстрині з нашого клубу "Лада". Про них та їхні "золоті" руки окрема розповідь. 
    У бібліотеці протягом місяця вашій увазі представлена виставка шедевральних робіт - витворів мистецтва наших чарівниць. Запрошуємо всіх! 
    А про концерт... Ми досі під враженням і не можемо підібрати слів, щоб передати ту прекрасну атмосферу, яка панувала на зустрічі. Хочеться прожити ці миті знову. Без перебільшення скажемо, що у нас чудові і талановиті люди в Україні. Які голоси, яка пластика в танці, який гумор, відшліфована техніка дикторського поставленого декламування. Щодо співу та голосу, то це про наш скарб - учасницю нашого клубу пісні Надію Темчук. А щодо "Макарени" та "Біля моря", то про друзів-учасниць ансамблю танцю "Дівчата 80-тих" Солом'янського Університету третього віку. І ми тішемося з того і пишаємося тим, що саме в нашій бібліотеці вони всі зустрілися! 
    Так хотілося зробити нашим Берегиням тепле свято. На якому були і гуморески П. Глазового, і презентації портфоліо бібліотеки та відеофільму нашої Наталії Колесникової про клуб "Лада", і психологічні тести, і вікторини з призами, і власні ліричні привітання нашого доброго друга і мецената Є.Малинського, і нарешті подаруночки з сюрпризами від третьокласників школи 174 з останнього майстеркласу, цілеспрямовано виготовлені для неперевершених жінок - гостей нашого концерту. Все завершилося чаюванням зі смаколиками і (так зворушливо) словами вдячності від глядачів за створене для них справжнє свято весни. Нам це вдалося.















































Бібліотечні джерела:
Білокур К. - К.: Мистецтво, 2015р.
Дванадцять місяців - К.: Веселка, 2015р.
Жінка №5, №8, №10/2017р.
Капранови Веселих свят - К.: Гамазин, 2014р.
Пори року - К.: АВІАЗ, 2012р.
Прекрасну і святу звеличуючи жінку - К.: Український рейтинг, 2010р.
Українки в історії - К.: Либідь, 2004р.
Хорунжий Ю. Шляхетні Українки - К.: Видавництво ім. О. Теліги, 2004р.
100 знаменитіших жінок України . - Харьків: Фоліо, 2006р.

Немає коментарів:

Дописати коментар