четвер, 19 жовтня 2017 р.

Реформація – перетворення, поліпшення

      З нагоди 500-річчя Дня реформації, в Україні 2017-й рік оголошено роком реформації. Реформація — це відновлення, перетворення або перебудова, поновлення або повернення колишнього, але поліпшеного стану (конституції, суспільства, держави).  Засновниками реформації були: Мартін Лютер, Жан Кальвін та Ульріх Цвінглі.   
   
    В рамках загальносистемного дня реформації 19 жовтня 2017 року в бібліотеці №13 відбулася зустріч-дискус з представником авторів - розробників тестів з профорієнтації Трюханом Олексійом Івановичем та учнями 11А класу школи №174. Під час зустрічі старшокласники отримали важливу інформацію  щодо тестів, які допоможуть їм у виборі професії, обговорювалися питання здібностей підлітків та їх успішного майбутнього, що дасть шанс з можливістю особистого та суспільного розвитку.












      Реформація вплинула на всі сфери суспільного життя, і наслідки реформації ми можемо відчути сьогодні. Сподіваємося, що історія успіху реформації надихатиме молодих громадян України кинути виклик та привести свою країну до миру та процвітання.

Немає коментарів:

Дописати коментар