пʼятницю, 19 травня 2017 р.

Побачення з Євробаченням


   Пісенний конкурс Євробачення 2017 — 62-й конкурс, який проходив у Києві з 7 по 13 травня 2017 (конкурсні дні 9, 11 та 13 травня). У конкурсі взяли участь представники 42 країн. Україна отримала право проводити цей конкурс завдяки перемозі української співачки Джамали в 2016-му у Стокгольмі з піснею «1944».



   30 січня 2017 року Україна представила свій логотип конкурсу. Ним стало стилізоване намисто із гаслом «Celebrate diversity» («Шануймо розмаїття»). Замовники логотипу з UA:Першого пояснили, що лого доповнює творчий дизайн пісенного конкурсу, в основу якого покладено елемент традиційної української культури — намисто. Неповторності намисту як прикрасі надає поєднання різних елементів. У контексті Євробачення це символізує те, що всі ми відрізняємося один від одного, кожен з нас унікальний, але нас поєднує спільна любов до музики.


   Євромістечко міжнародного пісенного конкурсу діяло на центральній вулиці Києва — Хрещатику з 4 до 14 травня. На цій локації у дні півфіналів та фіналу відбувалася пряма трансляція шоу на великих світлодіодних екранах, а також щодня працювали фудкорти, відбувалися концерти та різноманітні розважальні програми.




Фан-зона «Євробачення» на Софійській площі:






Україну на Євробаченні 2017 представляв гурт «O.Torvald» з піснею "Time".


До побачення, Євробачення 2017, 
до зустрічі, Євробачення 2018!

Немає коментарів:

Дописати коментар