вівторок, 13 жовтня 2015 р.

"Кожний стукіт серця - Україна"

   14 жовтня в Україні відзначається День Захисника Вітчизни, День Українського козацтва та свято Покрови Пречистої Богородиці.

    Козаччина завжди була однією з найяскравіших сторінок української історії, на славних прикладах якої виховувалося почуття національної самоповаги багатьох поколінь українців. Козацтво – звитяжна історія і велика гордість нашого народу, душа України, її надія і оберіг.



    Приходить світле та радісне свято – Покрова Пресвятої Богородиці. Від часів Хрещення Київської Русі і до наших днів це свято духовно об’єднувало наш народ, живило його вірою у повсякчасне заступництво Божої Матері за людській рід, за мир і добро на нашій землі. Історія зберігає багато свідчень того, як вищою волею Пресвята Богородиця боронила наш народ, наше козацьке військо, надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом. 


   Тож щиросердно зичимо всім захисникам Вітчизни щастя, здоров’я, мирного неба на своїй землі, безмежного патріотизму, вірно оберігати кордони нашої Батьківщини, наснаги у відродженні кращих національних традицій, плідної праці на благо народу, задля світової слави України.

Використана література:
v24.com.ua/uk.

Немає коментарів:

Дописати коментар