четвер, 20 жовтня 2022 р.

Розмай палітри та барви життя Наталії Бульби.

Якщо ви не знаєте чим себе зайняти або куди себе подіти в сірі осінні дні, завітайте до нашої бібліотеки №13.

Сьогодні розпочала своє життя яскрава виставка художніх робіт "Розмай палітри та барви життя Наталії Бульби" чудової талановитої людини, елегантної чарівної жінки, майстрині та співкерівниці нашого жіночого клубу "Лада" Наталії Олексіївни Бульби. 

Впродовж свого насиченого життєвого шляху пані Наталя мала неабияку схильність до творчості та попри фармацевтичний фах оволоділа багатьма техніками рукоділля: об'ємною вишивкою шовковими та атласними стрічками, шерстю та бразильською. Свої полотна рукодільниця вміло прикрашає шитвом, ручною і машинною вишивками, гіпюрним мереживом. 

У Наталії Бульби вишиті роботи - справжні шедеври: чарівні і неповторні. Це все витвори її вправних працьовитих рук - картини з польовими квітами і прекрасними букетами.

Тендітна та привітлива, сяюча безліччю граней непересічного обдарування жінка, яка вражає блиском таланту та має вміння "великого творця" вчитися і ділитися знаннями з  користувачами бібліотеки і членами клубу. Ми її цінуємо і поважаємо.

А ще Наталія Олексіївна опанувала техніку малювання акриловими та олійними фарбами. Тут вам знову польові і садові квіти, розмай природи, елегантні жінки, домашні і дикі звірі та акваріумні рибки. 

Це знову ж чудові витвори мистецтва цієї тендітної з такою широкою душею жіночки.

Ох і затійниця. Душі мило. Яскраві і чіткі рукотвори.              

Шановні друзі! У вас є унікальна можливість вдосталь надихнутись і отримати неабияке задоволення від неперевершених вишитих та намальованих картин майстрині на виставці художніх робіт, яка нині відкрилась у нашій бібліотеці. 

Милуйтеся і насолоджуйтесь!

Виставка діє в часи обслуговування бібліотеки з 11:00 до 18:00 щодня окрім неділі і понеділка.

Ласкаво просимо!


Немає коментарів:

Дописати коментар