четвер, 2 квітня 2020 р.

Мистецтво орігамі


    Чи знаєте ви , який неповторний світ фантазії та краси можна зробити з паперу. Існує багато технік роботи з папером , у яких працює людство. Це аплікація, квілінг, торцювання, паперопластика та орігамі. Орігамі — це своєрідне мистецтво, засноване на складанні паперу і перетворення його в унікальні вироби. Таким чином, із звичайного квадратного аркуша можна отримати фігурку тварини або птаха, квітку або рослину, фрукти або овочі, предмети одягу або меблів та інші, оточуючі нас речі. Складання паперу набрало свою популярність в Японії, хоча зародилося в древньому Китаї, коли вже був створений папір. Мистецтво орігамі стало неймовірно популярним в різних країнах завдяки своїй захопливості і неповторності. До того ж таке заняття не вимагає якої-небудь підготовки від людини, достатньо лише бажання і віри в себе. 
    Вироби, створені в цій техніці, можуть стати прекрасним подарунком близькій людині. Адже, безсумніву, приємно буде, якщо основний подарунок доповниться милою фігуркою. Незвично і цікаво виглядають квіти з паперу. Схема для їх створення може бути різною за рівнем складності та способом техніки, але проте така квітка точно не зів'яне на наступний день. Оригінальним рішенням для прикраси різних коробочок, конвертів, рамок для фотографій також стануть паперові квіти. 

    Пропонуємо вашій увазі цікавий майстер-клас "Прості та швидкі оригамі для дітей". На цьому відео показано як просто можна зробити звірів з паперу і весело провести час дітям та дорослим.


Немає коментарів:

Дописати коментар